Skip to main content

• Bemachtig jouw Polestar laadpaal hier

Laadpalen voor Polestars

Binnenkort in het bezit van een Polestar of verandert je laadbehoefte, dan wel woonsituatie? Wij helpen graag bij het uitzoeken van de juiste laadpaal voor het zorgeloos laden van jouw Polestar. Wel of niet verbonden met het internet, een statement met ontwerp of moet-ie ‘gewoon doen’ wat-ie moet doen? Onze experts staan voor jou klaar.

Wij ontzorgden al 18.000+ tevreden klanten

Peblar Home

  • Eenvoudig te installeren
  • Vaste kabel tot 7,5 meter leverbaar
  • Laden met zonne-energie

Peblar Home Plus

  • Kan tot 22 kW laden
  • Laden met zonne-energie mogelijk
  • Vaste kabel tot 7,5 meter leverbaar

Zaptec Go

  • Verkrijgbaar in 6 kleuren
  • 5 jaar garantie
  • 80% kleiner en lichter dan concurrenten

Alfen Eve Single S-line

  • Lichtgewicht en duurzaam ontwerp
  • LED statusindicaties
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Alfen Eve Single Pro-line

  • Een 3,5-inch LCD-scherm met alle informatie
  • Tot wel 22 kW laden
  • Stroomkosten automatisch verrekenen

Welke Polestars kunnen wij allemaal opladen?

Nu de markt rondom elektrische auto’s steeds verder groeit, is het ook steeds gewoner om geheel elektrisch van A naar B te komen. Een groot voordeel? De techniek sluit helemaal op elkaar aan. Hierdoor kunnen de laadpalen die je hierboven ziet, gemakkelijk iedere Polestar opladen. 

Rijd jij dus de populaire Polestar 2? Of ben je in de run voor de compacte opgehoogde 3? En zoek jij hiervoor de meest ideale laadpaal? Dan zit je goed bij Laadpunt Nederland. Naast dat wij voor iedere wens de juiste laadoplossing hebben, denken wij ook mee bij onder andere de installatie. Hier gebruiken wij onze eigen monteurs voor!

Zakelijke oplossingParticuliere oplossing
Wij zijn trots op een 4,3 klantbeoordeling uit bijna 2.000 reviews.

Voor welke Polestar-modellen hebben wij de juiste laadpaal?

Polestar zet stevig in op elektrisch rijden met een groeiend aanbod aan stijlvolle, puur elektrische modellen. Bij Laadpunt Nederland hebben we laadpalen die perfect passen bij elke soort Polestar:

  • Polestar 2: de populaire elektrische fastback waarmee Polestar flink voet aan Nederlandse bodem zette. Met een bereik tot 551 kilometer (WLTP) en slimme technieken wist dit model al snel veel leaserijders te verleiden.
  • Polestar 3: een luxueuze SUV waarbij iedereen meteen zeer enthousiast was over het geslaagde ontwerp. Zeg nu zelf: het is een plaatje! Perfect voor wie ruimte, comfort en prestaties zoekt in een premium EV.
  • Polestar 4: de meer opgehoogde coupé die voor een sportiever sausje zorgt. Een moderne blikvanger waarmee Polestar zijn pijlen richt op Tesla.
  • Polestar 5: de elektrische gran turismo uit Zweden, ontworpen voor prestaties en comfort tijdens lange ritten. Luxe en kracht gaan hier hand in hand.

Voor iedere Polestar hebben wij de juiste laadpaal, afgestemd op jouw laadwensen. Of je nu thuis wilt laden of op kantoor, met Laadpunt Nederland laad je snel, veilig en toekomstbestendig.

Wij installeren jouw Polestar laadpaal

Zodra jij de perfecte laadoplossing hebt gevonden, komen de monteurs van Laadpunt Nederland deze binnen enkele dagen installeren. Precies op een gewenst moment dat jou het beste uitkomt. In het puntje van Groningen of tegen de Belgische grens? Geen probleem! Lees meer over hoe dit precies werkt.

Wij rekenen hier achteraf overigens geen meerkosten, maar zorgen vooraf voor een duidelijk kostenplaatje zodra je een Polestar laadpaal koopt. Enkele belangrijke aspecten waar we samen vooraf over na gaan denken zijn:

  • Waar komt de laadoplossing?
  • Hoe gaat de voedingskabel voor de laadpaal lopen?
  • Welke aanpassingen heeft de meterkast nodig?
  • Wat is de vorm van verrekening die jij wil doorvoeren?

Laadpalen voor Polestars: hoe snel gaat dat?

Het verschilt natuurlijk per laadpaal hoe snel je een Polestar kunt opladen. Maar in de regel laden de laadpalen tot 22kW. In de regel rekenen wij erop dat je zo’n 100 tot 150 kilometer rijbereik per uur kunt bijladen. Laadpalen verschillen op andere vlakken wel meer. Neem de stijlvolle Smappee laadpalen: een echt statement aan jouw muur thuis. Daarbij kun je met de app van Smappee inzichten krijgen in het energieverbruik van het laadpunt en de kosten voor het opladen van jouw Polestar. Handig in geval van een dynamisch energiecontract, want zo weet je wat je betaalt voor één volle accu.

• Hoe werkt het?

Jouw Polestar laadpaal in 3 stappen

Stel jouw laadpunt samen

1. Stel jouw laadpunt samen

Wij adviseren je graag om tot de beste laadoplossing te komen. Beantwoord enkele gemakkelijke vragen en onze experts weten al snel welke laadpaal voor jou geschikt is.

Voor kantoorVoor thuis
KUU06383

2. Maak een afspraak met onze monteur

Zodra je bij Laadpunt Nederland een laadpaal aanschaft heb je geen hulp van derden nodig: onze eigen monteurs installeren alle laadpalen.

KUU06934

3. Laad de auto op

Voordat onze monteurs wegrijden, controleren we uiteraard goed of alles naar wens werkt. Daarna laad jij zorgeloos jouw Polestar op.

Tevreden Polestar rijders kiezen voor onze laadpalen

Je bent niet de enige die kiest voor de perfecte laadoplossing voor je Polestar. Neem een kijkje bij onze projecten en je ziet dat vele bestuurders je voor zijn gegaan. Onze laadpalen zorgen ervoor dat Polestars zoals de 2 elke dag weer met een volle accu de weg op kunnen.

Wie is Laadpunt Nederland?

Zoals je hebt kunnen lezen: wij helpen graag met jouw laadoplossing. Laadpunt Nederland bestaat sinds 2014: dat is nog langer dan Volvo aan de wieg stond van Polestar. Wij hebben elke situatie al voorbij zien komen, want sinds 2014 hebben wij al meer dan 18.000 laadpunten geïnstalleerd. Verdeeld over heel Nederland, zowel bij iemand thuis als een zakelijke laadpaal of voor een laadplein. De kracht van onze experts? Ze denken écht met jou mee. Zo laad jij straks optimaal met een Polestar, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de installatie ervan. Wij nemen graag jouw zorgen uit handen. Ontmoet snel ons team vol gedreven experts die alles weten over laadpunten.

Particuliere oplossing
KUU07007

Welke laadpaal is het beste voor een Polestar 2?

Eigenlijk werkt iedere laadpaal met de Polestar 2. Zoals zo ongeveer alle elektrische auto’s, beschikt dit model van Polestar over een type 2-aansluiting. Dat geeft de vrijheid om te kiezen tussen een laadpaal met socket (stopcontact) of een laadpaal met een vaste kabel. De eerste betekent opladen met de kabel uit de auto, bij de tweede hangt de kabel aan het laadpunt wat het opladen vereenvoudigt. Het kan wel per laadpaal verschillen hoe snel jouw Polestar weer volledig opgeladen is: let daar goed op bij de aankoop van jouw laadpunt.

Hoeveel kost het opladen van een Polestar?

Het is lastig om een bedrag te noemen voor het opladen van een Polestar. Want Polestar biedt verschillende modellen, met verschillende accupakketten. Om toch een voorbeeld te geven. Eén volledige acculading voor een Polestar 2 Long Range kost thuis ongeveer €25. Er wordt dan ongeveer 82 kilowattuur geladen, waarbij het uitgangspunt een stroomprijs is van €0,30 per kilowattuur. Goed om te weten is dat een Polestar 2 volgeladen en wel ongeveer 400 kilometer kan afleggen.

Hoeveel kW kan een Polestar 2 laden?

Net als de meeste andere volledig elektrische auto’s laadt de Polestar 2 op met 11 kW. Dit haalt de auto bij een publiek laadpunt en een laadpaal thuis. Eigenlijk is deze waarde van ondergeschikt belang, aangezien de meeste auto’s het grootste deel van de dag geparkeerd staan. Als het nodig is om in korte tijd veel rijbereik te winnen, kan een snellader worden opgezocht. Bij snelladers kun je de Polestar 2 opladen met een vermogen van 116 kW (Standard range-versie) tot 155 kW (Long range-versies). In Nederland is doorgaans binnen een straal van 10 kilometer een snellaadmogelijkheid voorhanden.

Hoe lang duurt het om een Polestar op te laden?

De Polestar 2 Long Range heeft een accupakket met een opslagcapaciteit van 82 kWh. Het opladen van compleet leeg naar helemaal vol duurt een ruime zeven uur, bij een laadpunt dat 11 kW levert. Die 11 kilowatt is gebruikelijk voor zowel publieke laadpunten als laadpunten thuis gecombineerd met dynamic load balancing. Uiteraard is opladen altijd mogelijk als het zo uitkomt. Zeker met een laadpaal thuis kan de auto gewoon worden aangesloten en hoeft niet worden gewacht tot de accu vrijwel leeg is.